Veelgestelde vragen

Waar komt de naam Monte Christo vandaan?

Monte Christo is vernoemd naar de graaf van Monte Christo, de hoofdpersoon van een roman Alexander Dumas. In het verhaal leert de graaf veel van de monnik, de monnik wordt gezien als richtinggever. Het verhaal laat zien dat er in ieder mens een schat zit die op verschillende manieren, zowel goed als slecht, kan worden ingezet.

Wat is het doel van Monte Christo?

Het algemene doel van Monte Christo is investeren in mensen en nieuwe projecten. Monte Christo wil door middel van het doen van projecten, waarbij jongeren een kans krijgen hun talenten in te zetten, de organisatie uitbreiden en zodoende nog meer investeren in jongeren.

Welke leerbedrijven heeft Monte Christo?

Wat zijn de kernwaarden van Monte Christo?

Kernwaarden van Monte Christo zijn veiligheid en de omgang met elkaar. Het streven is dat iedereen handelt vanuit zijn of haar eigen patroon en leefwijze en de ander benadert vanuit die kernwaarden.

Wat wordt er bedoelt met internationaal georiënteerd?

Binnen Monte Christo zijn er diverse projecten in ontwikkeling. Monte Christo heeft logeerhuizen op diverse locaties in het buitenland : India, Curacao, Colombia en Oeganda.

Wat is het platform Autisme?

Hier kunt u terecht met al uw vragen over ASS. De medewerkers en vrienden van Monte Christo staan voor u klaar om u te begeleiden hoe met ASS om te gaan.

Heeft u een vraag of opmerking?

Recent nieuws & ontwikkelingen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons!

blijf op de hoogte van alle leuke nieuwe dingen door onze nieuwsbrief