Zorg, welzijn & sport

Vol trots wil ik jullie voorstellen aan Richard Moorman. Richard is een van de talentvolle mensen die met begeleiding vanuit Monte Christo in staat is gebleken om zijn droom waar te maken: een zelfstandige onderneming als personal trainer te beginnen.

Toen ik Richard ontmoette had hij het niet zo geweldig meer naar zijn zin in zijn werk. Hij zag dat zijn vriendin, die bij ons stage liep, heel blij werd van haar werk. En hij vroeg mij: “Ik wil mijn hart volgen, hoe doe ik dat?” 

Sport en coachen

Nu klinkt zo’n kreet altijd mooi. Maar het gaat er uiteindelijk om hoe je dat concretiseert. Het bleek dat Richards hart lag bij sport en het coachen van mensen. We besloten vorig voorzichtig samen te gaan werken. Richard heeft een aantal jongeren getraind voor de Caveman Challenge in Exloo, richtte in de loods aan de Atlantis in Emmen in een ruimte van Monte Christo een sportschool in en ging in kleine groepjes personal training verzorgen voor de members van de stichting Phareon. Verder besloot hij samen te gaan werken met een voedingscoach en pedicure en wil hij zich gaan richten op het terugbrengen van sporters na een blessure.

Blijvend samenwerken

Nu Richard de zaak helemaal heeft staan en het een goed lopend bedrijf is, kan hij het zonder mijn steun. Voor mij als coach is het heel bevredigend om met mensen als Richard te werken. En wat je ook meteen ziet: dat we blijvend gaan samenwerken. Daar geloof ik namelijk heel sterk in. Je maakt elkaar sterker als je elkaar helpt.

 

Ik kan iedereen trouwens de personal coaching van Richard aanraden. Meer informatie vind je op zijn website www.richardmoorman.nl.

Heeft u een vraag of opmerking?

Recent nieuws & ontwikkelingen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons!

blijf op de hoogte van alle leuke nieuwe dingen door onze nieuwsbrief