ICT & Graphics

Phareon ICT

Een van de mooie dingen als je met nieuwe mensen gaat samenwerken, is dat ze altijd zorgen dat er een frisse wind gaat waaien en met nieuwe ideeën komen. 
Bij Phareon ICT is dat bijvoorbeeld het geval 

Leermeester Josh van Bragt zou in eerste instantie vooral aanwezig zijn voor een repairshop voor computers. Inmiddels is Phareon ICT veel meer. Zo worden er designs gemaakt voor belettering en spandoeken en gaan we te zijner tijd ook unieke T-shirts naar eigen ontwerp bedrukken.

De veranderingen bij Phareon ICT hebben ertoe geleid dat de huisstijl die we hadden toe was aan een vernieuwing. Josh heeft samen met een stagiair van de campus Winschoten van de MBO-scholengemeenschap Noorderpoort een prachtig ontwerp gemaakt.

Waar het oude wat gedateerd was, is het nieuwe echt toekomstgericht. Het toont een stip aan de horizon en is uitgevoerd in een strak design en in frisse kleuren. Wat Phareon ICT ook wil uitstralen is vakbekwaamheid en zorgvuldigheid. Volgens mij zijn ze daar uitstekend in geslaagd!

Als we Phareon ICT in Emmen helemaal hebben neergezet, staan we er ook voor open om ondernemers elders in het land op weg te helpen met dit concept. We gaan sowieso naar Groningen en Friesland. Waarbij voor ons voorop blijft staan dat ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen moeten bieden op een zinnige tijdsbesteding. En daarmee bedoelen we dat ze onder leiding van een leermeester worden geholpen aan liefst een echte baan, bij Phareon ICT of elders.

Heeft u een vraag of opmerking?

Recent nieuws & ontwikkelingen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons!

blijf op de hoogte van alle leuke nieuwe dingen door onze nieuwsbrief