Disclaimer

DISCLAIMER MC 2016

Disclaimer monte-christo.nl

Monte Christo B.V. stelt het op prijs dat u deze website bezoekt. Wij besteden veel aandacht aan de samenstelling van de informatie op onze website en controleren regelmatig de juistheid, de actualiteit en de volledigheid hiervan.

Aansprakelijkheid

Aan de inhoud van deze site kunnen geen rechten worden ontleend. Monte Christo B.V. behoudt zich het recht om op elk gewenst moment en zonder voorafgaande kennisgeving de inhoud van de site en de benodigde software te wijzigen, te actualiseren of aan te vullen. Monte Christo B.V.  sluit aansprakelijkheid uit voor elke directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of verband houdt met:

– het gebruik van deze website;

– het gebruik van informatie van deze website.

Auteursrecht

Auteursrechtelijk beschermde teksten op deze site mogen niet worden gereproduceerd zonder toestemming van Monte Christo B.V. of de eventuele opdrachtgever van de tekstproductie.

Externe links

Deze site bevat links naar externe websites. Monte Christo B.V. is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites. Deze sites kennen een eigen disclaimer, waarnaar wij bij deze verwijzen.

Onjuistheden

Monte Christo B.V. stelt het op prijs als onjuistheden op de site worden gemeld. Deze kunnen net als suggesties voor verbetering en vragen over onze dienstverlening worden doorgegeven via ons contactformulier. Daarvoor bij voorbaat hartelijke dank!

 

Monte Christo B.V., 2016

Heeft u een vraag of opmerking?

Recent nieuws & ontwikkelingen

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Volg ons!

blijf op de hoogte van alle leuke nieuwe dingen door onze nieuwsbrief